خانه بازسازی شده در لندن، پر از ایده های منحصر به فرد

هدف از این نوسازی، تبدیل یک خانه ی خانوادگی بزرگ به یک خانه ی دلنشین و شخصی تر می باشد.

برخی از اتاق ها، بیشتر در سبک کلاسیک خود باقی می مانند مانند اتاق نشیمن که دارای دیوار هایی با پنل های چوبی چهارگوش و مربع شکل است و به ایجاد یک محیط زیبا و آرامش بخش کمک میکند و همچنین درهای قهوه ای از جنس چوب بلوط، که دارای قفسه ی کتاب درون خود هستند و به سوی اتاق کودکان باز می شوند، عنصری برجسته و شاخص در این خانه هستند.

در اتاق بازی کودکان، قفسه های کتاب که درون دیوار تعبیه شده اند، فضای بسیاری را تولید کرده اند و دیوار را تبدیل به دیواری شاخص و منحصر به فرد کرده اند. همچنین دیوار پوشیده شده با تخته گچی پشت تلویزیون، این اجازه را به کودک میدهد تا قوه ی تخیل خود را به کار بیاندازد.

اتاق دارای یک میز تحریر مخفی دیواری را دارا می باشد که میتوان هنگامی که به آن نیازی نیست آن را جمع کرد.یک در چوبی بسیار بزرگ اتاق بازی را به اتاق غذاخوری و آشپزخانه پیوند می دهد.

آشپزخانه و اتاق ناهار خوری به یک کتابخانه دو طبقه منتهی می شوندکه یک فضای گالری مانند چشمگیر و وسیع را ایجاد میکند برای نمایش مجموعه کتاب های کارفرما. از چوب بلوط قهوه ای که مکمل رنگ چوب کف نیز هست، برای ساخت این قفسه های کتاب استفاده شده است تا فضا را به فضایی گرم با تناژ کاراملی تبدیل کند.

راه پله ای ساخته شده از چوب بلوط در پشت کتابخانه تعبیه شده است و فضای مشخصی را ایجاد می کند که با یک پنجره ی سقفی، روشن میشود.

نورپردازی های LED راه پله، ساکنینان را به سمت طبقه ی دوم کتابخانه راهنمایی می کند و کارایی دستگیره های راه پله را مشخص می کند.

طبقه ی دوم کتابخانه، دارای یک درب پنهان است که شخصیتی بازیگوش و رمزآلود به خانه میبخشد.

آنسوی درب کتابخانه، اتاق رختکن کودکان قرار گرفته است که در آن یک صندلی در دیوار زیر پنجره، تعبیه شده است و درب های رنگی ای به صورت ناموزون در کنار یکدیگر قرار گرفته اند که دارای دستگیره های سرامیکی دودی می باشند.دو تا ازین درب ها به اتاق خواب کودکان باز می شوند و دیگری ها رو به کمد ها باز میشوند و میتوان در آنها لباس آویخت که درون آن ها تماما با چراغ های LED روشن شده است.

در اتاق خواب ها از رنگ زرد روشن استفاده شده و همین فضارا دلنشین و جذاب کرده است.در کوچکی دو اتاق خواب را به یکدیگر وصل میکند و حس بودن در دنیای آلیس و سرزمین عجایب را در کودکان ایجاد می کند.

در اتاق مستر قسمتی از زیر شیروانی استفاده شده و در سقف اتاق فرو رفتگی هایی مشاهده می شود.

پنل های دیواری تا اتاق مستر ادامه پیدا کرده و یک دیوار برجسته ی پوشیده شده از پنل در پشت شومینه ایجاد می کند و با قرار گرفتن یک صندلی راحتی در کنار شومینه، فضایی آرامش بخش را ایجاد می کند.

یک صندلی داخل دیوار زیر پنجره تعبیه شده است و در این اتاق نیمه باز قرار گرفته است.روبروی آن یک دیوار شاخص قرمز و یک راه پله ی ماریچ نیز قرار گرفته است.

این راه پله ی قرمز، ساکنین را به سمت حمام هدایت میکند.

وان حمام از جنس کورین قرمز میباشد که طراحی جسورانه ای را ایجاد میکند.

نوشتهٔ پیشین
طراحی داخلی کلینیک 
نوشتهٔ بعدی
طراحی داخلی به سبک پاییز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

فهرست